DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Haal uw vaarbewijs bij Yachtconsult!

Met gratis thuiscursus bij uw mondelinge cursus. Het landelijk slagingspercentage voor Vaarbewijs 1 is de afgelopen jaren gedaald tot onder de 60%! Dat komt doordat mensen enkel een online-cursus volgen of leren uit een (mogelijk)  verouderd cursusboek. Hierbij ontbreekt het ook aan mondelinge uitleg van de examenstof, tips en ezelsbruggen van een doorgewinterde docent. Bij Yachtconsult krijgen cursisten mondeling les en dat spreekt duidelijk uit de cijfers. Bij Yachtconsult slaagt namelijk 90% van de cursisten voor het vaarbewijsexamen.

Daarnaast krijgen we van onze cursisten de nieuwste vragen door die tegenwoordig op de examens gesteld worden. Met deze kennis bereiden we onze nieuwe cursisten voor op de steeds veranderende vraagstelling in de vaarbewijsexamens. Yachtconsult geeft deze cursussen in Bergen op Zoom, Breda, Dongen, Dordrecht, Etten-Leur, Lage Zwaluwe, Roosendaal, Rotterdam en Willemstad. In de cursus Vaarbewijs 1 wordt veel aandacht gegeven aan de veiligheid, de vaarregels en vaarwegmarkering. Ook wordt er ingegaan op hoe je moet manoeuvreren, wegvaren, aanleggen, ankeren en hoe je om moet gaan met een man over boord situatie. Het behalen van een Vaarbewijs 1 is verplicht voor schippers met boten langer dan 15 meter en die sneller kunnen varen dan 20 km/u. Ook als u in het buitenland vaart. International Certificate of Competence (ICC). Van september tot juli starten de cursussen Vaarbewijs 1 en 2. Kijk voor een compleet overzicht met alle locaties, startdata en overige watersportopleidingen op onze website.  Of bel 0165-546 707 /  06-53 62 32 31.

De cursus Vaarbewijs 1 is verdeeld over 5 lesavonden van 3 uur voor een prijs van € 145,-. De cursusduur van Vaarbewijs 2 bestaat uit 6 lesavonden en kost € 155,-. Indien u nog vragen heeft, kunt u die bij de volgende les stellen.

Veel collega’s delen de cursus anders in. (Collega’s: Drie avonden van 3 uur € 150,-.  Vier avonden van 2,5 uur € 165,-. 1 dagcursus voor 150,-.) Voor hetzelfde geld krijgt u maar de helft les. Wanneer leert u meer? Thuis alleen het boek doornemen? Of tijdens de les?

Nieuw: Yachtconsult gaat met de tijd. Nu ook online cursus vaarbewijs;

maar u moet wel meer zelfdiscipline hebben dan bij een mondelinge cursus!

Yachtconsult is al 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van reguliere watersportcursussen. De cursussen worden gegeven door CWO-erkend docent Roland Sterker. CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen. Een samenwerkingsverband van de ANWB, HISWA, KNWV en KNMC.

Bezoek de website op www.yachtconsult.com, waar u zich ook kunt aanmelden voor de cursus.