DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Ken uw Wouw – augustus 2017

De foto van de maand juli herinnert aan de tijd dat Wouw onderdeel uitmaakte van de gelijknamige gemeente en op het punt stond te worden heringedeeld bij de gemeente Roosendaal per 1 januari 1997. Naast de begrijpelijke emotionele reacties van velen op deze verandering was er ook een scheppende  insteek om deze overgang te markeren. Ambtenaren zetten destijds hun beste creatieve  beentje voor en ontwierpen en maakten een aantal vlinders. Deze zijn nu in zomer en winter te vinden bij de parkeergelegenheid naast de begraafplaats in de Doeldreef, wellicht nog steeds op zoek naar de huidige verblijfplaats van het toentertijd in de voormalige Lambertusschool gehuisveste zijdemuseum?

Uit de goede inzendingen is Jolijn Hensen uit de Kasteelstraat als winnaar geloot. Zij heeft inmiddels de cadeaubon van € 15, beschikbaar gesteld door de Wouwse Ondernemersvereniging, in ontvangst genomen.

Wilt u ook meedingen naar deze prijs, stuur dan de oplossing bij de augustusfoto in. Op www.dorpsraadwouw.nl  leest u hoe u dat doet. Uw oplossing kan gedurende de gehele maand augustus 2017 worden ingestuurd.