DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

GRATIS KRUISLANDSE KERMISFEESTEN IN BIERHAL

Van Back to the Baja Beach Club naar Familiedag tot Paarse maandag

Niet de grootste, maar wel de gezelligste kermis van Brabant, dit is een kenmerk van de Kruislandse kermis. In het centrum van Kruisland, op de Markt en Molenstraat staan dit jaar weer kermisattracties voor jong en oud. Het jaarlijks terugkerend evenement staat bekend als de goedkoopste kermis in de regio. Ook de plaatselijke horecagelegenheid De Commerce pakt uit met drie dagen live muziek en optredens, voor de gelegenheid wordt een grote bierhal rondom de kermis geplaatst op de grote markt met een podium, verlichting en buitenbars.

Outdoor Poolparty

Zaterdag 26 augustus straalt vanaf 20:00 uur de Kruislandse DJ JP tijdens de ‘Back to the Baja Beach Club’. De grootse feesthits uit de jaren 90 zullen zorgen voor ongekende gezelligheid. Zondag 27 augustus draait JW Sound tijdens de familiedag de sterren van de hemel vanaf 14:00 uur.

Kermismaandag: Duo Sjerrie Denz en Marco Kraats

Maandag 28 augustus staat in het teken van de gezelligste maandag van het jaar. “Het is leuk om te zien dat we mening college mogen begroeten en dat het aantal bezoekers ieder jaar toeneemt” aldus Edwin Maas, de Kruislandse cafébaas. Vanaf 16:00 uur begint het entertainmentprogramma met het Kruislandse Duo Sjerrie Denz. Marco Kraats zal de bühne betreden en zal ongetwijfeld zijn diverse hits vertolken. Entree voor de Kruislandse kermisfeesten is gratis en u vindt de attracties en het entertainmentplein in het centrum van Kruisland (West-Brabant, net boven Roosendaal). Openingstijden van de kermis zijn: zaterdag van 15:00 – 02:00 uur, zondag van 14:00 – 00:00 uur en maandag van 15:00 – 00:00 uur.

Meer informatie op facebook of kijk op www.decommerce.nl