DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

SKS houdt "de leutigste loterij 2017"

Tijdens de jaarmarkt welke gehouden wordt van 1 t/m 3 september 2017 zal de Stichting Karnaval Steenbergen acte de présence geven in het centrum van Steenbergen. Naast dat we aanwezig zijn met een kraam waarin diverse Strienestadse Ebbedingekes te koop zijn, zullen we ons vooral richten op de verkoop van de loten voor "de leutigste loterij 2017"

Door de opbrengst van deze loterij hoopt de stichting de komende carnaval diverse activiteiten zoals met name de ouderenmiddag en het bal voor de jeugd van 14 t/m 17 jaar wat extra "glans" te kunnen geven. Daarnaast wil men ook een geheel nieuw project opstarten gericht op de peuters van Strienestad.

 

 

Iedereen kan door deel te nemen aan de loterij een steentje bijdragen zodat het beoogde doel gehaald wordt. De loten zijn te koop voor € 1,00 per stuk. "Naast het winnen van leuke prijzen krijgt iedere deelnemer ook weer het geïnvesteerde bedrag terug" legt SKS voorzitter Richard Krijnen uit. Want mocht je tijdens de trekking op 11 november 2017 niet in de prijzen vallen dan kan het aangeschafte lot in de periode 12-11-2017 t/m 31-12-2017 ingeleverd worden bij luxe bakkerij Ton van Hees waardoor je bij aanschaf van 3 worstenbroodjes het 4e gratis krijgt.

Door deze vorm van loterij valt eigenlijk iedereen in de prijzen en kunnen we met recht spreken van de leutigste loterij 2017!!