DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Kerstmarkt Heerle

HEERLE – Zaterdag 9 december staat de grootste, gezelligste en vooral mooiste kerstmarkt uit de regio weer in Heerle. Of u nu voor de winterse kerstsfeer komt, het uitgebreide activiteitenprogramma of de gezellige aangeklede kraampjes, Heerl’k Kerst biedt het allemaal.

Vanaf 11.00 uur zal de kerstmarkt beginnen. De kerstmarkt, die verdeeld staat over het Kerkplein, de Herelsestraat en het plein voor de school tot in de school zelf, bestaat weer uit vele kraampjes die kerstgerelateerde spulletjes zullen aanbieden. Heeft u nog geen kerstboom? Koop hem op onze markt! Tot 19.00 uur kunt u terecht op onze markt, waar ook de vele lichtjes zullen branden.

Natuurlijk kan deze markt niet zonder de aanwezige horeca, waardoor de glühwein weer rijkelijk zal vloeien. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden, waar koppen snert, broodjes rookworst, oliebollen, stroopwafels, churros en diverse andere snacks te koop worden aangeboden. Op het plein worden diverse demo’s gegeven en zal er live muziek ten gehore gebracht worden. In de kerk (De Schalm) zullen de gehele dag diverse koren aanwezig zijn om hun kerstliederen voor u te zingen. Een meet & greet met Olaf (Disney’s Frozen) of een huifkartocht? De kerstmarkt in Heerle is van alle markten thuis.