DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

OUDERDOMSKWALEN GEZOND BENADEREN

Ouderen moeten, zo lang mogelijk, thuis blijven wonen. Dat is een zeker een wens van de ouderen zelf, maar ook van gemeente en de regering. Hierover geeft KBO – Steenbergen een voorlichting op maandag 26 februari in ’t Cromwiel Krommeweg 1 te Steenbergen.

 

Mevrouw Ans Goedemans is orthomoleculair voedingstherapeut en natuurvoedingskundige. Zij geeft advies aan cliënten met een breed scala aan hulpvragen of klachten. Cliënten hebben vaak een duwtje in de goede richting nodig om actief stappen te nemen ten behoeve van hun gezondheid. Supplementen en andere voeding helpen hierbij.
Voeding is haar passie. Zij is dagelijks op zoek naar nieuwe inzichten die antwoord geven op de vele verschillende vragen van haar cliënten. Op veel terreinen geeft ze advies: soms helpt dat bij aanhoudende migraineaanvallen, er zijn kruiden die stressgevoeligheid kunnen verminderen Of bepaalde kaneelsoorten die het cholesterol-gehalte verminderen of de pieken bij bloedsuiker. In elk geval de moeite waard om eens naar te komen luisteren.

 

De lezing vangt aan om 13.30 uur, de zaal is vanaf 13.00 uur geopend. Leden van KBO – Steenbergen betalen € 2,-; van niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van € 5,-.