DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

EERSTE ZONDAG IN MEI……GERANIUMMARKT IN HET TEVREDEN WOUW!!!!

Zondag 6 mei 2018 is het weer tijd voor de grootste en gezelligste plantenmarkt van West-Brabant!!!

Centraal op het mooiste en groenste marktplein van West-Brabant!!!

 

De Geraniummarkt heeft een zeer groot aanbod tuinplanten, accessoires, deco en benodigdheden. Een overweldigend aanbod keramiek en hobby, kunst en bijouterieën, lifestyle en interieur. Er staan kramen met veel bekende streekproducten uit West-Brabant en Zeeland. Wouwse aardbeien, aardbeienschelpjes  en asperges, Wouwse en Zeeuwse  kaas ,bieren en Zeeuwse boterbabbelaars en een ambachtelijke palingrokerij.
Op en rondom de Markt aanwezig zijn horeca ,’food en drinks’, volop sfeer, ambiance en centraal op de Markt in de kiosk, muziek en optredens van lokale koren en bands.
Kinderen met groene vingers planten bloeiers in zelf beschilderde bloempotten of sluiten aan in de rij voor de schminkers en grimeurs. En natuurlijk  ontbreekt het springkussen voor de kleinere jeugd niet. Voor de deelnemers aan de wedstrijd om "de mooiste geraniums" van de 4 kerkdorpen, is het mogelijk om tussen 09.00 en 17.00 uur hun gratis 5 geraniums op te halen bij de kraam van het comité. De inmiddels 35 jaren oude Commissie Wouwse Geraniumdorpen roept de bewoners, en in het bijzonder de nieuwe bewoners, van de 4 kerkdorpen op om toch vooral deel te nemen aan de wedstrijd om “de mooiste geraniums”. U geeft uw dorp hiermee een bloem- en bloeirijke uitstraling. Een voorwaarde is dat u de geraniums zichtbaar vanaf de openbare weg in de tuin of in bakken plaatst. De keurders kunnen dan na 3 keuringen een cijfer geven aan uw geraniums. Er wordt beoordeeld op 3 criteria nl. bloeirijkheid, onderhoud en creativiteit. Met als uiteindelijke prijs een wisselplaquette in de tuin voor de eerste vijftig in de competitie.

Enthousiast??? Aanmelden voor 1 mei 2018. Bezoek de website www.geraniummarktwouw.nl.

De Geraniummarkt wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning van diverse Wouwse bedrijven en ondernemers.

Waarvoor onze hartelijke dank.