DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Geraniummarkt van Wouw: nog een icoon!!

 

De jaarlijkse Geraniummarkt in Wouw mag gerust, naast de kerk en de molen, het derde icoon van Wouw worden genoemd. Op de eerste zondag in mei komen velen,  uit Wouw zelf,  maar ook van ver daarbuiten, naar ons mooie dorp om de Wouwse Geraniummarkt te bezoeken.

Het spreekt vanzelf dat de organisatie van dit prachtige evenement  inzet en tijd kost. Ad van der Plas en zijn team zetten zich elk jaar weer in om de kramen gevuld te krijgen, sponsoren te benaderen, de muziek en horeca te regelen, de promotie te verzorgen, kortom alle zaken te regelen die nu eenmaal nodig zijn om elk jaar weer de Geraniummarkt tot het succes te maken dat het nu al jaren is.

Voelt u zich als organisatorisch onderlegde Wouwenaar die trots is op zijn dorp en daar ook nu en in de toekomst iets aan wil bijdragen, aangesproken om Ad en zijn team te komen helpen bij de steeds groter wordende organisatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U zult zien dat het dankbaar werk is om met het team een bijdrage te kunnen leveren aan de jaarlijkse totstandkoming van het derde icoon van Wouw: de Wouwse Geraniummarkt.