DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Dorpsdag Wouwse Plantage op zaterdag 31 maart

De Dorpsdag van het Bewonersplatform Wouwse Plantage vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 maart. Inwoners van het dorp kunnen deze dag gratis deelnemen aan diverse creatieve en sportieve activiteiten.

 

De ochtend is gereserveerd voor de jeugd. Zij gaan samen met de paashaas, en onder begeleiding van een ouder of begeleider, in het Derde Wereldbos eieren zoeken. Van 9.00 uur tot 10.00 uur zijn alle kinderen vanaf 0 jaar welkom. Van 10.15 tot 12.15 uur kunnen kinderen van de basisschool (vanaf 4 jaar) in de kleine zaal van Dorpshuis De Spil aan de Plantagebaan deelnemen aan een creatief programma.

 

Voor volwassenen is een sportief en creatief middagprogramma samengesteld. In Dorpshuis De Spil kan men deelnemen aan schieten met een luchtgeweer, een rik- of koejontoernooi of aan de workshops bloemschikken en fotograferen met je smartphone.
Vanaf 18.00 uur wordt in De Spil een dorpse koffietafel geserveerd.
Daarna kunnen teams en individuele deelnemers tijdens een quiz hun kennis toetsen over Wouwse Plantage, de wereld en muziek. Voor sommige activiteiten is vooraf aanmelden gewenst. Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Bewonersplatform op www.wouwseplantage.nu. Op de website staat ook hoe men zich kan aanmelden voor de Dorpsdagactiviteiten.