DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

HERSTEL T.C.S. ZET DOOR

De opgaande lijn in het spel bij T.C.S. lijkt zich door te zetten. Het afgelopen weekend moest alleen het eerste team nog genoegen nemen met een gelijkspel, de overige teams scoorden er goed op los.

 

In Geertruidenberg zorgde Ronald Minkman opnieuw voor de nodige punten. Al zijn enkelspelen leverde T.C.S. evenveel winstpunten op. En nu slaagden ook zijn teamgenoten er in om daar punten aan toe te voegen. Peter Bogers wist daarbij de hinderlijke nul achter zijn naam te verwijderen, Erik van der Wegen zorgde voor het vijfde punt. Smash 2 bleef daardoor op zes punten achterstand, terwijl naaste concurrent TIOS’51 drie punten verloor.

 

T.C.S. 2 zorgde voor een mooie verrassing. Voor het eerst wist men een wedstrijd in winst om te zetten en dat deed men maar direct met grote cijfers. In Etten-Leur werd Tanaka 5 hiervan het slachtoffer. Zowel Marco Buijsen als Paul Kil boekten drie keer winst. Christian Steijn voegde daar nog een punt aan toe en bracht samen met Marco ook het dubbel tot een goed einde. De 2-8 overwinning zorgde ervoor dat de vierde plaats nu vast in hun handen is. Ook de dames deden het erg goed, deze week zelfs het beste door in Breda een 1-9 overwinning op Belcrum 14 te behalen. Miranda Bogers en Sandra Adriaansen hielden hierbij hun blazoen schoon en kwamen samen in het dubbel ook tot een zege.  Jolanda Koenraadt moest halverwege de wedstrijd met erg klein verschil een set afstaan, maar had zodoende ook een groot aandeel in de 1-9 .

 

 

 

Beginners  T.C.S.  ook  sterk

 

 

 

Ook de beginnende jeugd van T.C.S. liet deze week van zich horen. Björn Ossenblok en Tygo van de Par traden daarbij duidelijk naar voren. Beide spelers wisten zich resp. via een eerste en tweede plaats in de voorronde te plaatsen voor de finale. En ook daar draaiden ze sterk mee. Björn wist het tot de finale te schoppen en moest daar voor het eerst en laatst  het hoofd buigen. Met een mooie beker als tweede prijs keerde hijn naar huis terug. Tygo deed maar weinig voor hem onder. In de finalepoule legde hij beslag op de vierde plaats en ook dat mag een prima prestatie worden genoemd.

 

 

 

Programma vrijdag 23 maart om 20.00 uur in ’t Cromwiel:

 

Het eerste team krijgt opnieuw een moeilijke tegenstander. Het Roosendaalse ODT KU 4 is aan een opmars bezig en het zal niet meevallen die te stoppen. Het volledige programma:

 

T.C.S.  1           - ODT  KU  4

 

T.C.S.  2           - Witac’89  2

 

T.C.S.  3           - Batswingers  4