DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

T.C.S. LIJKT ZICH TE HANDHAVEN

De start van T.C.S. in de tweede helft van de competitie verliep weliswaar niet voorspoedig, maar het streven om zich te handhaven liep geen schade op.

 

Thuis liep het eerste team in feite weinig schade op tegen ODT KU 4, dat precies een plaats hoger staat. Deze week was John Minkman de belangrijkste speler, hij wist al zijn sets in winst om te zetten en zo drie punten binnen te halen. Ook in het dubbel speelde hij een hoofdrol en samen met Jurgen Broeren werd voor de vierde keer gescoord. Door de 4-6 nederlaag verandert er echter weinig aan de standenlijst.

 

Koploper Witac’89 2 was duidelijk sterker dan T.C.S. 2. Pas aan het einde van de eerste wedstrijdhelft slaagde men er in om een tweetal sets te winnen. Hugo Voerman deed dat in het enkelspel en voegde er samen met Christian Steijn nog het dubbel aan toe. In de tweede helft kreeg men maar enkele kleine kansjes, die werden door de tegenstander echter kundig om zeep geholpen. Met 2-8 zakte men wel naar een degradatieplaats, maar er zijn voor hen nog wel mogelijkheden te klimmen. Opmerkelijk is het herstel bij het damesteam. Afgelopen weekend verrasten ze de nummer twee op de ranglijst. Batswingers 4 werd met 6-4 verslagen en beide teams staan nu op een gedeelde tweede plaats. Sandra Adriaansen stal de show en won drie keer. Liesbeth Voorbraak en Miranda Bogers zorgden voor de resterende drie punten.

 

Dit weekend vertrekt T.C.S. 1 naar Breda voor de ontmoeting met koploper Belcrum 7 en zal daar toch enkele punten moeten scoren.

 

Het programma voor vrijdag 30 maart:

 

Belcrum  7                  - T.C.S.  1

 

Smash’70  3                - T.C.S.  2

 

Vice-Versa’51  5         - T.C.S. 3