DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Stichting Wielercriterium Steenbergen met promotiestand bij "Kom in de kas "

Op zaterdag 7 april a.s. zullen een 3-tal Steenbergse tuinbouwbedrijven hun kassen open stellen voor de West Brabantse bevolking om onder het motto "Kom in de kas " die mensen kennis te laten maken met hun tuinbouwbedrijf.

 

Het betreft de tomatenkweker Van Adrichem (Westlandselangeweg 8A ) , aubergineteler Van Duijn (Zoekweg 10 ) en 4Evergreen paprika's  aan de Zoekweg 20 .

 

De Stichting Wielercriterium Steenbergen krijgt van de tuinbouwondernemers de gelegenheid om daar met een promotiestand te gaan plaatsnemen , om aandacht te vragen voor de door de wielerstichting te organiseren Nederlandse Kampioenschappen voor jeugdwielrenners op zondag 17 juni a.s.

 

De Steenbergse wielerstichting bestaat dit jaar 75 jaar en heeft in verband met dit jubileum van de KNWU de organisatie toegewezen gekregen van dit grootse wielerevenement .

 

De bestuursleden van de stichting zullen , naast de promotie voor dit Nederlands kampioenschap ,ook aanwezig zijn om loten te verkopen van hun jubileumloterij , welke loterij t.b.v. de organisatie van de  kampioenschappen wordt georganiseerd .

 

De loten kosten €€ 2.50 per stuk maar daar zijn dan ook hele mooie prijzen mee te winnen.

 

De hoofdprijs is een geldbedrag in contanten van maar liefst € 1000.00 maar ook de overige prijzen zijn alleszins de moeite waard  met o.a. een mountainbike t.w.v. €600,00 , een reischeque van €400,00 een big green egg , een boodschappenpakket van € 200,00 een navigatiesysteem en diverse dinerbonnen en Steenbergen Steengoed waardebonnen.

 

Daarnaast is er een mogelijkheid om loempia's te bestellen welke door een medewerker van de wielerstichting worden gemaakt en , bij bestelling , thuis worden afgeleverd .

 

De Stichting Wielercriterium Steenbergen is de Steenbergse tuinbouwbedrijven heel dankbaar dat men de gelegenheid krijgt om de Nederlandse kampioenschappen jeugdwielrennen tijdens hun open dag te promoten en hoopt dat de bezoekers daar ook even aandacht voor zullen hebben.

 

De open dag begint zaterdag 7 april om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.