DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Clubkas Campagne van Rabobank Zuidwest-Brabant

481 Verenigingen en stichtingen uit de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht nemen begin april deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Acht lokale Rabobanken in Zuidwest Nederland organiseren deze campagne samen, waarin zij geld beschikbaar stellen aan het verenigingsleven in de regio. Rabobank Zuidwest-Brabant heeft € 150.000,- te verdelen. De bijna 29.000 leden van deze bank worden opgeroepen om, door het uitbrengen van hun stemmen, te bepalen hoe dit bedrag onder de deelnemende verenigingen en stichtingen wordt verdeeld. Zij ontvangen hiervoor een stemkaart met een persoonlijke code.

 

 

 

Stemperiode De animo voor de Rabobank Clubkas Campagne is groot. 481 Verenigingen en stichtingen meldden zich de afgelopen maanden aan voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. De hoogte van de bijdrage aan deze verenigingen en stichtingen bepalen de leden van de Rabobank. Rabobank Zuidwest-Brabant heeft een kleine 29.000 leden die gedurende de stemperiode van woensdag 4 t/m maandag 16 april hun vijf stemmen kunnen uitbrengen op verenigingen en stichtingen in hun regio die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Op deze manier geeft de Rabobank haar leden invloed in de besteding van het zogenaamde ‘Coöperatief Dividend’.

 

Ondersteuning verenigingsleven Verenigingen en stichtingen hebben het in financiële zin niet altijd even gemakkelijk. Juist daarom doet de Rabobank graag iets extra’s. De Rabobank steunt het verenigingsleven in de regio al vele jaren, onder andere via de Rabobank Clubkas Campagne. Voor de vijfde keer wordt dit nu door de lokale Rabobanken gezamenlijk in dezelfde periode gedaan. Het bevorderen van de leefbaarheid in de regio staat daarbij voorop.

 

Deelnemende Rabobanken Acht lokale Rabobanken in Zuidwest Nederland organiseren dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne. In West-Brabant zijn dit Rabobank Amerstreek, Rabobank Breda, Rabobank West-Brabant Noord, Rabobank De Zuidelijke Baronie en Rabobank Zuidwest-Brabant. In Zeeland nemen Rabobank Oosterschelde, Walcheren Noord Beveland en Rabobank Zeeuws-Vlaanderen deel.

 

Meer informatie Rabobank.nl/zwb