DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Vijftigersfeest in Wouw immens populair

Zaterdag 8 september is het weer tijd voor het jaarlijkse vijftigersfeest in Wouw. Dat feest is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie en Abrahammen en Sara’s uit de hele regio verzamelen zich in café-zalen Donkenhof in Wouw om samen een feestje te vieren.

Volgens Desiree Musters, een van de organisatoren, wordt er dit jaar voor de achttiende keer feest gevierd: ,,We merken dat het jaarlijkse vijftigersfeest populair is, want vorig jaar waren we binnen vijf weken uitverkocht, dus dat ging wel  heel erg snel.” ,,De trend is wel dat steeds meer deelnemers zich in groepen aanmelden. Het idee is daarom dat het feest wordt gezien als een echte reünie van met name klasgenoten uit de lagere school tijd uit de dorpen en wijken rond Wouw”, geeft Johan van Loenhout als nadere toelichting. Benieuwd geworden en ben jij geboren in 1968 en wil jij alleen of samen met je ‘klasgenoten’ mee feesten? Dan kun je vanaf nu aanmelden. Meld je wel snel aan, want bij 70 aanmeldingen is het echt vol.

Inschrijfformulieren zijn te downloaden via de website van het vijftigersfeest, www.vijftigersfeest.nl. Wie benieuwd is wie zich al heeft aangemeld, kan kijken op deze website.  Sinds vorig jaar heeft het vijftigersfeest een eigen Facebookpagina: https://www.facebook.com/#!/VijftigersfeestWouw?ref_type=bookmark. Hier kun je actuele informatie vinden, maar kun je ook informatie over jouw vijftigersfeest delen met ons. De vijftigersdag wordt traditioneel afgesloten met een openbare feestavond, waarvoor de organisatie nog in gesprek is met enkele aansprekende en verrassende acts.