DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Regionaal koersbaltoernooi in De Geerhoek op 17 mei

Donderdag 17 mei wordt voor de zestiende keer een regionaal koersbaltoernooi in De Geerhoek in Wouw verzorgd door de Koersbalclub KBO Wouw. Dit jaar nemen er acht ploegen aan het evenement deel.

Om tien uur starten De Vrolijke Koersballers uit Halsteren, KBO Sprundel, De Koersende Parel uit Moerstraten, De Vriendenkring uit Roosendaal, Oud Gastel, SKC Oudenbosch, Schijf en Koersbalclub KBO Wouw met de wedstrijden. Die gaan een hele dag door en rond vier uur wordt de prijsuitreiking verwacht. Er wordt op vier matten gespeeld en tussen de wedstrijden door zijn er pauzes om even met elkaar een praatje te maken en om te lunchen. Iedereen is tijdens deze dag welkom om een kijkje te nemen in de grote zaal van De Geerhoek aan de Kloosterstraat 19b. Kijken kan trouwens ook tijdens de oefendagen op donderdagmiddag van 13.30 tot 16.15 uur. Men mag dan zelfs meespelen om de sfeer te proeven.

Meer informatie over het koersbaltoernooi of het spelen van koersbal is te verkrijgen bij Jos Huisveld, telefoon 0165 301 225  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..