DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Even voorstellen Geraniummarkt Wouw

 

J&Th van der Veldt BV is een onderneming die Wouw op de wereldkaart zet!Sinds 50 jaar is onze onderneming op deze mooie locatie gevestigd en sindsdien uitgegroeid tot een goed draaiende internationale handelsonderneming. Wij zeggen nog wel eens “de wereld is onze speeltuin”, dit is ook echt zo. Machines en onderdelen worden vanuit ons bedrijf verzonden naar alle continenten. Wij zijn er dan ook trots op dan men “Van der Veldt BV” aan de andere kant van de wereld kent!

Wij zijn nauw betrokken bij het verenigingsleven binnen Wouw en vinden dit ook erg belangrijk.
Lokaal kent iedereen “Van der Veldt BV” van het Kranenbedrijf met de kerstster. Daarnaast is het een bedrijf met iets meer ambities dan enkel het plaatsen van een ster. Veiligheid en duurzaamheid zijn speerpunten die wij hoog in het vaandel hebben. Machines en onderdelen kunnen variëren van 2 kilo tot 120 ton. Geen enkel formaat of uitdaging is ons te gek. Onze magazijnen herbergen een groot assortiment aan machineonderdelen, bestemd voor grondverzetmaterieel. Dit komt van gebruikt, eigen gedemonteerd materieel. Daarnaast zijn we groot in het opkopen van grote partijen nieuwe onderdelen. Waaronder zojuist de complete voorraad onderdelen van Caterpillar in Gosselies - België, welke binnenkort opgeheven gaat worden. Demontage gebeurt uiteraard op een daartoe bestemde plaats in overeenstemming met de milieuvoorschriften. Wanneer materieel binnenkomt, krijgt dit een grondige inspectie en gaat daarna de verkoop in of wordt bestemd voor demontage.
Wij proberen voor onze  onderdelen c.q. machines een nieuwe bestemming te vinden. Dit kan zeer dichtbij zijn, maar het materieel vaart soms ook naar de andere kant van de wereld

 

 

 

 

 

 

Bakkerij Heijnen is al sinds lange tijd een begrip in Wouw.

 

 

 

De huidige eigenaren, Chris en Annemiek Heijnen, hebben 15 jaar geleden de zaak van vader Heijnen overgenomen. Weliswaar niet in het oude pand aan de Plantagebaan, maar in de Bergsestraat. Dit vooral omdat zij daar een grotere bakkerij en winkel tot hun beschikking hebben en de nodige vrije parkeerplaatsen. Bakkerij C. Heijnen is vooral bekend  om haar ambachtelijk worstenbrood ,bruidstaarten en natuurlijk haar overheerlijke aardbeienschelpjes, die ook op de Geraniummarkt gretig aftrek zullen vinden. Elke dag is er wel een leuke actie of aanbieding waar u als klant van kan profiteren.
Het team van Bakkerij Heijnen staat voor kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Kom ruiken, proeven en beleef het heerlijke brood, gebak en prachtige taarten van:

De betere bakker, C. Heijnen

 

Leuk kennis met u gemaakt te hebben en tot ziens in de winkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Kaasmeske Wouw (Koetshuysch Kaas) is de kaasspeciaalzaak voor Wouw en omstreken.

 

 

 

U vindt hier een groot en vers assortiment van Hollandse en buitenlandse kazen en veel bijbehorende specialiteiten. De zaak is gevestigd aan de Kloosterstraat 2A te Wouw, in een prachtig rijtje met Wouwse winkels. Alles wat u in een grote versmarkt kunt vinden, is hier te verkrijgen en u kunt voor de deur natuurlijk gratis parkeren. De zaak is gestart op 1 april 2015 en gaandeweg uitgebreid met heerlijke verse noten, olijven en tapas, lokale speciaal bieren en goede wijnen. Het Kaasmeske verzorgt  uitgebreide kaas- en/of gemengde hapjes plateaus en ook voor een leuk (kaas)cadeaupakket kunt u hier zeker terecht. Ook worden er wijn- en bierproeverijen, vergezeld door prachtige bijpassende kazen, georganiseerd. Kortom voor goede service,  passende  gespecialiseerde adviezen, een verrassend en wisselend assortiment van prachtige kazen, heerlijke tapas, olijven, verse nootjes,  mooie wijnen en bieren komt u langs bij Het Kaasmeske te Wouw. Wekelijks mooie en aantrekkelijke (kaas)aanbiedingen en dat tegen  doorgaans heel scherpe prijzen. Onze openingstijden zijn van 08:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag tot 15:00 uur. Op dinsdag zijn wij gesloten.

 

 

 

Graag tot ziens en leuk kennis met u te hebben gemaakt,

 

HET KAASMESKE WOUW ( KOETSHUYSCH KAAS)

 

 

Autobedrijf van der Wegen is het autobedrijf van Wouw dat service en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan.


 

U kunt bij hen terecht voor allerhande reparaties en onderhoud aan uw auto, alsook autoschadereparatie. Tevens kunt u er terecht voor het onderhoud van uw camper, aanhangwagen of caravan. Aankoop van een nieuwe of gebruikte auto behoort bovendien ook tot de opties. Met 4 goed opgeleide werknemers beschikken Andre en Jean-Pierre van der Wegen over een zeer professioneel team dat zorg kan dragen voor uw auto. Kennis van elk merk is in dit bedrijf aanwezig en het onderhoud en de reparaties worden uiteraard uitgevoerd conform de officiële dealerspecificaties en onderhoudsschema’s. Kortom, heeft uw auto onderhoud nodig voor een eerlijke prijs en met goede service, neem dan contact op met autobedrijf van der Wegen.

Zij staan voor u klaar!!


Autobedrijf van der Wegen

Bergsebaan 6a

4724 SW  Wouw

Tel: 0165-301579