DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Zwanenzang & zwijnerij bij TONEEL PINOKKELIJN

Toneel Pinokkelijn is er weer met een nieuwe productie. Deze keer verbouwen we de zaal van de Rex tot een gezellig Pinokkelijncafé. Tussen pot en pint serveren we een variatie van korte toneelstukken onder de noemer “Zwanenzang & Zwijnerij”. Grappig of sfeervol, ondeugend of weemoedig. 

 

Op het programma: ” Madame Butterfly”, het beroemde verhaal over de liefde tussen een geisha en een Amerikaanse officier in een verfijnde Japanse versie.  “ Het verwaande varkentje” van Nobelprijswinnaar voor literatuur Dario Fo, waarin de schepping gezien wordt vanuit het standpunt van een slonzig varken met grote ambities. “Zwanenzang”  van Anton Tsjechov, over een oudere acteur die dronken in slaap valt na de voorstelling. Hij wordt wakker in een lege, koude zaal. En tot slot “Theater”  van de Kapelse auteur Jack Staal. Als u eens wist waar de acteurs allemaal over praten in de kleedkamer! Acteurs in hun hemd gezet. Komedie achter de schermen.

 

 

 

Dit alles wordt gespeeld door Marijke Schoeters, Jan Meeusen, Jan Wils, Kristin Verbeeck, Gilberte Verbeeck, Luc Brosens en Herman Dufraing.

 

 

 

De voorstellingen zijn op vrijdag 18, zaterdag 19, vrijdag 25 en zaterdag 26 mei in zaal Rex, Spoorwegstraat 11, Essen, telkens om 20 uur.

 

Kaarten kosten 8€ en kunnen gereserveerd worden via de website www.pinokkelijn.be, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0472 56 79 03.