DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

RABO Sjors Creatief voor de vierde keer van start.

Meld jouw creatieve activiteit aan vóór 26 juni 2018.

Rabobank Zuidwest-Brabant en CultuurCompaan slaan de handen weer ineen voor het organiseren van het project Sjors Creatief. Zij nodigen aanbieders in de gemeente Roosendaal op komend schooljaar een bijdrage te leveren aan het aanbod van Sjors Creatief in de vorm van creatieve kennismakingsworkshops of cursussen voor kinderen. 

Over Sjors Creatief

De formule Sjors Creatief bestaat zoals gebruikelijk uit een boekje met een creatief cursusaanbod en bijbehorende website met een inschrijfmodule. Op deze wijze kunnen kinderen op een laagdrempelige manier hun creativiteit ontdekken. Zij hoeven hiervoor niet direct lid te worden of structureel lessen van de aanbieder te volgen. In het nieuwe schooljaar krijgen alle basisschoolleerlingen in de gemeente Roosendaal op initiatief van Rabobank Zuidwest-Brabant en CultuurCompaan weer een RABO Sjors Creatief-boekje uitgereikt in de klas. Het aantal inschrijvingen voor het aanbod is al 2 jaar stabiel en ligt rond de 1600. Een deelnemersaantal waar we heel trots op zijn! Er is ieder jaar grote diversiteit aan cursussen en aanbieders die actief zijn in Roosendaal.

Bied (een) creatieve activiteit(en) aan!
Heb je zelf een leuk idee om kinderen te laten kennismaken met creatieve activiteiten? Bied dan een korte cursus aan via RABO Sjors Creatief. Alles op creatief gebied is mogelijk: zingen, dansen, knutselen,  toneelspelen enzovoort. Let op: de activiteit mag maximaal tien euro kosten om de deelname toegankelijk te houden. Deze bewezen formule geeft kinderen de kans om zich te oriënteren op creatief vlak.

Aanbieders van crea activiteiten in dit programma kunnen zichzelf hiermee goed op de kaart zetten als cultuuraanbieder in Roosendaal en omgeving. Geheel gratis publiciteit dus!

Aanmelden

Alle verenigingen, instellingen & particulieren kunnen tot en met 25 juni 2018 een (of meerdere) kennismakingscursus(sen) opgeven via de website www.cultuurstimulering.nl. Voor de activiteiten in het schooljaar 2018 -2019 kunnen kinderen zich vanaf 5 september weer inschrijven op  www.sjorscreatief.nl. De activiteiten moeten plaatsvinden in de periode 10 september 2018 tot juli 2019.

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met CultuurCompaan via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./0165 - 745 820 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..