DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Column Hairnation: “Kaalheid hoeft geen probleem te zijn!”

Voor je het weet, heb je weer een schitterende haardos

OUD GASTEL - Op dunner wordend haar of haaruitval rust nog altijd een taboe. “Onterecht”, vindt Marleen van Bruchem, haar- en hoofdhuidspecialiste van Hairnation. “Het komt vaker voor dan je denkt. Bovendien zijn er prachtige, vaak relatief eenvoudige oplossingen voor. Jouw kaalheid hoeft voor anderen helemaal niet zichtbaar te zijn.”

De reden dat Marleen van Bruchem zich in dit vak heeft gespecialiseerd is een heel persoonlijke. “Toen mijn moeder door chemotherapie kaal werd, realiseerde ik me pas hoe groot de impact daarvan op iemands leven is”, vertelt ze openhartig. “Gelukkig bood een haarwerk uitkomst. Het resultaat verraste me in positieve zin. Minder enthousiast was ik over de ontbrekende service en nazorg, voor mij dé aanleiding om me in dit mooie, dankbare vak te verdiepen.”

Oplossing op maat
“Het is mijn persoonlijke missie geworden om mensen met hernieuwd zelfvertrouwen onze salon te zien verlaten”, vertelt Marleen. “Vaak lijdt men nodeloos, niet wetende dat er zulke elegante oplossingen zijn. Of je haar nu dunner wordt of (pleksgewijs) uitvalt door de  haarziekte alopecia of chemotherapie, er is altijd een oplossing op maat. Daar vertellen we je alles over in een gratis en vrijblijvend intakegesprek. De kosten van het haarwerk worden, afhankelijk van de verzekering, grotendeels of helemaal vergoed.

Persoonlijke aandacht
“Bij Hairnation sta jij, als cliënt, op nummer één”, belooft Marleen. “Jouw wensen vertalen wij in een haarwerk op maat dat niet van echt haar te onderscheiden is, comfortabel zit en eigen voelt. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, discretie en service zijn gegarandeerd. Dus zet die stap en gun jezelf dat mooie kapsel. Je verdient het!”

Hairnation, Dragon 2, 4751 KK Oud Gastel, 0165-853738, 06-54325382, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.hairnation.nl, (zieken)huisbezoek is in overleg mogelijk, SEMH-gecertificeerd