DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Stichting wielercriterium Steenbergen viert dit jaar zijn 75-jarig jubileum.

Ter gelegenheid van dit jubileum wordt in het weekend van 15 , 16 en 17 juni een groots opgezette wieler driedaagse georganiseerd.

Het hoogtepunt hiervan zal plaatsvinden op zondag 17 juni. Op die dag organiseert de wielerstichting op uitnodiging van de K.N.W.U. de Nederlandse kampioenschappen voor jeugdwielrenners voor meisjes en jongens in de leeftijd vanaf 8 t/m 14 jaar.

Maar de festiviteiten beginnen al op vrijdag 15 juni . 's morgens zal er een fiets oriëntatietocht worden georganiseerd.  's Middags wordt er een dikke banden race gehouden voor de Steenbergse basis schooljeugd, gevolgd door de Nederlandse kampioenschappen voor I.D. renners (Wielrenners met een lichamelijke of geestelijke beperking ).

's Avonds zal er die dag in de feesttent op de Markt in Steenbergen een Hollandse muziekavond worden georganiseerd. De wielerstichting heeft er bewust voor gekozen om alleen Steenbergse muzikanten te laten optreden, maar ook die staan garant voor een super gezellige Hollandse muziekavond. De rode draad die door de muzikale avond zal lopen wordt verzorgd door de Steenbergse band R.E.C.  te samen met de drive Inn show Showtime.

Voor verdere informatie , zie de speciale website www.nkwielrennenjeugd2018.nl