DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Team 38, Wouw loopt voor KWF!

In het weekend van 30 juni-1 juli loopt een vriendengroep uit Wouw mee met de Samenloop voor Hoop in Bergen op Zoom. SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen met het doel geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Hierbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Tijdens de SamenLoop Bergen op Zoom staan we stil bij kanker én vieren we het leven.

In Bergen op Zoom, op Sportpark Rozenoord, zullen allerlei teams 24 uur lang achter elkaar in estafette lopen. Geld wordt bijeengebracht door donaties, maar ook door de verkoop van armbandjes en kaarsenzakken. Deze kaarsenzakken zullen worden gevuld met zand en een waxinelichtje en tijdens de kaarsenceremonie op zaterdagavond om 22.30 uur worden aangestoken. Iedereen die deze kaarsenzakken wil kopen kan deze versieren ‘ter nagedachtenis van’ of ‘als steun voor iemand’ zodat dit een indrukwekkend gezicht zal gaan worden tijdens deze Samenloop voor Hoop. Vanuit Wouw doet ‘Team 38’ voor de eerste keer mee onder de naam: ‘Wouw loopt voor jou!’. Dit is een groep bestaande uit vrienden en familieleden die allemaal hun eigen redenen hebben om mee te lopen, maar uiteindelijk allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF!

Ter voorbereiding is de groep druk bezig met het verzamelen van sponsoren maar ook met de verkoop van de armbandjes en kaarsenzakken. Mocht u interesse hebben om geld te doneren aan KWF via Team 38 dan kunt u dit doen via deze link: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/wouwlooptvoorjou

We zijn zeer blij te kunnen vertellen dat we op dit moment, buiten alle geweldige persoonlijke sponsoren, ook ondersteund worden door o.a. Jumbo Supermarkt, Bakkerij Heijnen, SRC en Cafetaria “Papboerke” in Wouw en de Pannenkoekenbakker in Heerle!