DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Tour for Life 2018

Van 26 augustus t/m 2 september ga ik samen met mijn zoon Diëgo Vale mee als vrijwilliger voor de Tour for Life 2018. Een 8 daagse fietstocht van Italië naar Nederland voor het Daniël den Hoed fonds. Een zware tocht maar voor een goed doel.

Het Daniël den Hoed fonds helpt kanker te overwinnen door wetenschappelijk onderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland.  Het doel is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten. Daarbij wordt een directe brug geslagen tussen het onderzoek in het laboratorium en de behandeling van de patiënt.

Waarom 'therapie op maat'?

Langere tijd kregen alle patiënten met een bepaald soort kanker dezelfde behandeling. Maar de genetische afwijkingen verschillen per persoon, waardoor ze willen dat elke patiënt een therapie krijgt die op zijn of haar situatie is afgestemd. Hiervoor is veel geld nodig en met de opbrengsten van giften en acties brengen ze een unieke behandeling aanzienlijk dichterbij. De Tour for Life is zo een mooie actie waar dit jaar 400 mensen aan deelnemen.

Helaas zijn er ook in onze gemeenten mensen (vaak ook jonge mensen) getroffen door kanker. Een ziekte die helaas nog veel voor komt in welke vorm dan ook. Tijdens de tocht zal ik het lichamelijk zwaar krijgen maar wetende dat er inwoners zijn die dagelijks vechten en geen andere keus hebben zal mij de kracht geven om door te gaan.

Opgeven is immers geen optie!

Op de Tour for Life heeft iedere deelnemer een Sponsor pagina.  Hierop staat de motivatie en ziet u welk bedrag er al is opgehaald. Inmiddels heb ik een mooi bedrag opgehaald van bijna €400,= maar ik hoop dat ik op 26 augustus dit bedrag zeker verdubbeld heb. Dus mocht u graag een bedrag sponseren dan zou dat geweldig zijn (voor bedrijven vaak aftrekbaar van de belasting). U kunt mijn pagina vinden op: www.tourforlife.nl/ella-soffers

De pagina van Diëgo is: www.tourforlife.nl/diego-vale

Mocht u ons op een andere manier willen sponseren dan lees ik het graag in een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens heel veel mensen dank je wel!

Samen Sterk Tegen Kanker!!

Groetjes, Ella Soffers