DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

JEUGDVAKANTIELAND BESTAAT 60 JAAR !!

12 Dagen lang in de zomervakantie hebben 50.000 kinderen de tijd van hun leven in Rotterdam Ahoy

 

 

 

Tienduizenden kinderen staan weer te trappelen zodra van maandag 13 tot en met vrijdag 24 augustus (iedere dag geopend van 10:00 – 17:00 uur) Rotterdam Ahoy haar deuren opent voor Jeugdvakantieland, het grootste speelplein van Rotterdam. Voor het eerst is Jeugdvakantieland dit jaar ook in het tussenliggende weekend geopend! Dit unieke kinderevenement bestaat dit jaar 60 jaar en wordt iedere zomervakantie georganiseerd. Vele ouders en zelfs grootouders in Rotterdam en omstreken herinneren zich nog levendig hun eigen bezoek als kind aan het evenement.

Wat begon (zie hier een Polygoon filmpje over Jeugdvakantieland uit 1964 https://www.youtube.com/watch?v=fLtBR-UWqMc) als een initiatief van de Gemeente Rotterdam voor de kansarme jeugd van Rotterdam is uitgegroeid tot een van de grootste landelijke kinderevenementen van Nederland. Vorig jaar kwamen 50.000 bezoekers naar Jeugdvakantieland (kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar en hun ouders en grootouders). Jong en oud genieten van bijzondere activiteiten op het gebied van sport, fun, cultuur, educatie of recreatie. Lodder Events & Producties Energieweg 25 3281 NH NUMANSDORP T 078-6773202 E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Kom bij mooi weer heerlijk genieten van het grote waterpark en zoek verkoeling in de heerlijke koele hallen van Rotterdam Ahoy. Van samen met je ouders of met je vriendje genieten van spectaculaire kermisattracties, dagje meelopen met het Rode Kruis, tot leren segway rijden, computer slopen, knutselen, springen, sporten, een make-up tutorial volgen, paardrijden, skaten, golfen, een optreden geven, zingen, dansen of je compleet uitleven op de grote water stormbanen: jongens en meiden van 2-12 jaar hebben twaalf dagen lang de tijd van hun leven tijdens Jeugdvakantieland. Vele activiteiten op een oppervlakte van bijna 25.000m² ….. vervelen is absoluut geen optie!

 

Ook aan de ouders en grootouders is gedacht met genoeg terrassen om te zitten en kunnen meegaan met de kinderen in de attracties, mee sporten of mee helpen bij de activiteiten.

Bekijk hier het filmpje voor een sfeerimpressie van Jeugdvakantieland van vorig jaar.

www.jeugdvakantieland.nl