DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

BEN JIJ ER BIJ OP DE BRABANTSE WAL DAG ZONDAG 9 SEPTEMBER

 

Landgoed Mattemburgh decor van Brabantse Wal Dag

 

 

 

Het is volop Brabantse Wal seizoen en dat merk je aan alles. Van het NK Wielrennen op de Brabantse Wal tot ProefMei, Het waterpoortfestival en de activiteiten rondom het openen van nieuwe recreatieve fietspaden en allerlei culinaire events op de meest spraakmakenden locaties. De Brabantse Wal staat in bloei en steeds meer organisaties en ondernemers verbinden zich aan de innovatieve en aantrekkelijke regio.

 

Op zondag 9 september zetten we de Brabantse Wal nog eens extra in de etalage tijdens de Brabantse Wal Dag. Op deze dag laten verschillende ondernemers en organisaties zich zien op het gebied van Recreatie & Toerisme maar ook als het gaat om de Brabantse Wal als een fijne en aantrekkelijke regio om te wonen te werken en je talent te ontwikkelen. Tijdens de Brabantse Wal Dag komt het allemaal aan bod.

 

Bijzonder is dat de Brabantse Wal Dag dit jaar weer terugkeert naar Landgoed Mattemburgh. Het landgoed is een ware metamorfose ondergaan met de uitbouw van de huidige Orangerie en de bouw van een gloednieuwe Winter Orangerie. Het is op 9 september dus niet alleen de Brabantse Wal Dag die we vieren maar ook de heropening van het unieke landgoed.

 

Graag nodigen we je uit om jezelf ook te presenteren deze dag. Deelname is gratis en de organisatie stelt een aantal basis faciliteiten zoals marktkramen of een plaats in één van de paviljoens ter beschikking. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op. Met jouw deelname krijgen we een nog mooiere dag. Het aantal plaatsen is beperkt. Op 1 augustus sluit de inschrijving.