DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

(N)iemandsland staat op Cultuurmarkt van Antwerpen


Extra voorstelling (N)iemandsland op zondag 23 september

Afgelopen week werd de kaap van 5.000 tickets overschreden en waren alle zes voorstellingen uitverkocht. Heel wat teleurgestelde mensen die te laat waren om een ticket voor het musicalspektakel (N)iemandsland te bemachtigen, krijgen nog één kans. Vanaf vandaag gaat er één extra voorstelling in de verkoop, namelijk op zondag 23 september. Het succes van de ticketverkoop viert vzw Kobie dit weekend op de Cultuurmarkt van Antwerpen.

 

Honderden vrijwilligers hard aan het werk

 

Het startschot voor dit project werd gegeven in januari 2018. Honderden vrijwilligers gaven zich op om voor en achter de schermen mee te werken aan (N)iemandsland, een musical over de doodendraad die Essen tijdens WOI afscheidde van de rest van de wereld. De voorbereidingen zijn al enkele maanden aan de gang. De decor-, attributen- en kledijploeg hebben het grootste werk achter de rug. De zang werd luidkeels geoefend en de dansjes zijn aangeleerd. Nu is regisseur Hannes Vandersteene volop bezig om alles te doen samensmelten op het podium. De repetities lopen vlot en iedereen zet alles op alles om een waar spektakel neer te zetten naar de aanloop van de première op 20 september.

 

(N)iemandsland op de Cultuurmarkt van Antwerpen
Op zondag 26 augustus is (N)iemandsland aanwezig op de Cultuurmarkt van Antwerpen. Je kan ons bezoeken bij onze kraam op de Groenplaats. Om 13.00 uur brengt een deel van de cast een voorproefje van het spektakel op het musicalpodium, ook op de Groenplaats. Het publiek krijgt vier liedjes te horen. Het is een perfecte manier om in de stemming van 100 jaar geleden te komen!