DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Septemberweekend vol activiteiten en muziek

De activiteitencommissie van het Bewonersplatform Wouwse Plantage organiseert dit jaar de vijfde editie van het evenementenweekend in september. Wat ooit begon als een evenement op zaterdag, groeide in een paar jaar uit tot een weekend vullend evenement. De komende lustrumeditie op zaterdag 22 en zondag 23 september biedt opnieuw een mooi programma.

Weide Koolen, gelegen naast Plantagebaan 226, is twee dagen lang de plek waar alle activiteiten gaan plaatsvinden. Dit jaar is er veel live muziek aan het programma toegevoegd. Op zaterdag speelt de bekende band Baomus. Op zondag geven harmonieorkest Soli Deo Gloria en damesensemble La Lisière een concert, ondersteund door andere orkesten. Dit jubileumjaar kunnen zich teams voor de Highland Games inschrijven die bestaan uit dorpsbewoners en uit oud-dorpsbewoners. De inschrijving voor de dorpsbarbecue staat open voor iedereen.

Programma

Zaterdag 22 september vinden van 12.00 tot 18.00 uur de Highland Games plaats. Om 18.00 uur worden de kooltjes voor de barbecue aangestoken en om 20.00 uur start de feestavond.

Zondag 23 september wordt van 9.30 tot 12.00 uur Tour de Pin(k), een toertocht voor vrouwen, gereden. De start is om 12.00. Om 13.00 uur wordt een High Tea geserveerd en om 13.00 uur start een foto-fietspuzzeltocht. Het concert van harmonie Soli Deo Gloria begint om 14.00 uur.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen of om actief deel te nemen. De toegang tot het terrein is gratis, voor sommige programmaonderdelen wordt vooraf een bijdrage gevraagd. Informatie over alle activiteiten is te vinden op www.pinsehighlandgames.nl en op de website van het bewonersplatform: www.wouwseplantage.nu.