DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Haal uw vaarbewijs bij Yachtconsult Met gratis thuiscursus bij uw mondelinge cursus

Het landelijk slagingspercentage voor Vaarbewijs 1 is het afgelopen jaren gedaald tot onder de 60%! Dat komt door dat mensen enkel een online-cursus volgen of leren uit een (mogelijk) verouderd cursusboek. Hierbij ontbreekt het ook aan mondelinge uitleg van de examenstof, tips en ezelsbruggen van een doorgewinterde CWO erkende docent. Bij Yachtconsult krijgen cursisten mondeling les en dat spreekt duidelijk uit de cijfers.  Bij Yachtconsult slaagt namelijk +- 90% van de cursisten voor het Vaarbewijsexamen.

Daarnaast krijgen we van onze cursisten de nieuwste vragen door die tegenwoordig op de examens gesteld worden. Met deze kennis bereiden we onze nieuwe cursisten voor op de steeds veranderende vraagstelling in de Vaarbewijsexamens. Yachtconsult geeft deze cursussen in Bergen op Zoom, Breda,  Dordrecht, Etten-Leur, Lage Zwaluwe, Roosendaal, Rotterdam en Willemstad. In de cursus Vaarbewijs 1 wordt er veel aandacht gegeven aan de veiligheid, de vaarregels en vaarwegmarkering. Ook wordt er ingegaan op hoe je moet manoeuvreren, wegvaren, aanleggen, ankeren en hoe om te gaan met een “man over boord situatie”.  VAREN MET SLECHT ZICHT! Het behalen van een Vaarbewijs 1 is verplicht voor schippers met boten langer dan 15 meter en die sneller kunnen varen dan 20 km/u. Ook als u in het buitenland vaart. International Certificate of Competence (ICC)  . 

Eind oktober/begin november starten weer  cursussen Vaarbewijs 1 en 2.  Kijk voor een compleet overzicht met alle locaties, startdata en overige watersportopleidingen op yachtconsult.com.  Of bel 0165-546 707  of 06-53 62 32 31. De cursus Vaarbewijs 1 is verdeeld over 4 lesavonden van 3 uur voor een prijs van € 145,-. De cursusduur van Vaarbewijs 2 bestaat uit 5 lesavonden en kost € 155,-.  Indien u nog vragen heeft kunt u die bij de volgende les stellen. Veel collega’s delen de cursus anders in. Voor hetzelfde geld krijgt u maar de 3 avonden les.  Bijvoorbeeld; Drie avonden van 3 uur € 150,--.  Vier avonden van 2.5 uur € 165,-- 1 dagcursus voor 150,--

Wanneer leert u meer?       Thuis alleen het boek doornemen?     Of tijdens de les waar u gelijk vragen kan stellen?           

 Yachtconsult geeft ook prive cursussen en cursussen op eigen locatie bij verenigingen enz.

Yachtconsult is al 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van reguliere watersportcursussen. De cursussen worden gegeven door CWO-erkend docent Roland Sterker. CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen. Een samenwerkingsverband van de ANWB, HISWA, KNWV en KNMC.

Bezoek de website op www.yachtconsult.com, waar u zich ook kunt aanmelden voor de cursus.