DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Roosendaal 750 jaar

 

Oproep aan alle jarigen op 5 november 2018

Op maandag 5 november bestaat de stad Roosendaal 750 jaar. Op deze feestelijk dag wordt onder meer het kunstwerk d’ouwe Sok officiëel onthuld. Verder wil de Stichting Roosendaal 750 jaar graag alle jarigen op deze dag in de gemeente Roosendaal uitnodigen om aan het einde van de middag samen met de stad de verjaardag te vieren. Om echter alle jarigen uit te kunnen nodigen en informatie toe te sturen heeft de Stichting de namen en adressen van de jarigen nodig. Daarom roept de Stichting op om als u jarig bent op deze dag, uw naam, adres en woonplaats uiterlijk 22 oktober te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt uiteraard ook uw ouders of kinderen aanmelden als zij dat zelf (nog) niet kunnen. Kunt u niet mailen dan kunt u bellen met 140165 (geen kengetal) en vragen naar de organisatie van Roosendaal 750 jaar.

 

2e druk boek ‘In een plaats genaamd Roosendaal’

 

Omdat de eerste 1250 exemplaren inmiddels allemaal gereserveerd of verkocht zijn, heeft de Stichting Roosendaal 750 jaar besloten tot een 2e druk van het boek. Deze boeken zullen naar verwachting in de tweede helft van november gereed zijn. Een ideaal geschenk voor Sinterklaas of Kerstmis. Of als eindejaarsgeschenk! U kunt nu al een boek reserveren bij de VVV, het Verboden Rijk  en de Boekenwurm, zodat u zeker bent van een boek. Als u daar al een reservering heeft staan, dan krijgt u bericht wanneer u het boek af kunt komen halen. Wees er snel bij, want op=op!

 

Kaartverkoop Grande Finale Roosendaal 750 jaar van start!

Vanaf heden zijn de kaarten verkrijgbaar voor de voorstellingen van de Grande Finale Roosendaal 750 jaar op 13, 14 en 15 december 2018 in de grote zaal van schouwburg De Kring. Met deze voorstellingen wordt het feestjaar afgesloten. Kaarten kosten € 7,50 en zijn te bestellen via de website van de Kring: www.dekringroosendaal.nl. Het symfonisch popconcert Grande Finale wordt gepresenteerd door een groot orkest dat bestaat uit zangers, strijkers, blazers en ritmesectie. Het veelzijdige orkest van Grande Finale is thuis in alle muziekstijlen die in Roosendaal te vinden zijn en werkt op bijzondere wijze samen met de oorspronkelijke bedenkers en uitvoerenden om de meest memorabele evenementen van Roosendaal 750 te herbeleven op een nieuwe en verbindende manier. Grande Finale blikt terug op het feestelijke 750 jarig bestaan van Roosendaal, maar schept ook verwachtingen voor de toekomst. Deze belevenis overweldigt de grote zaal van schouwburg De Kring met een afsluitend programma dat barst van Roosendaals talent! Voor meer informatie: Mark Stroop, tel. 06- 49 68 75 95.