DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

EERSTE VERLIES VOOR T.C.S.

De start van T.C.S. in de tweede helft van de najaarscompetitie is uitgelopen op een flinke nederlaag. Naaste concurrent ODT K.U. maakte hun verlies in Steenbergen meer dan goed. Tegenover de 7-3 zette zij een 8-2 overwinning en daardoor namen ze de koppositie over. In feite gaan beide teams samen aan de leiding, maar is hun ‘doelsaldo’ beter.

De wedstrijd begon nog goed voor T.C.S. toen John Minkman de stand op 0-1 bracht. Maar duidelijk was toen al wel dat het een moeilijke opgave zou worden. Pas in de vijfde game wist hij met 8-11 de set binnen te halen en van hem moesten deze keer de punten komen. Daarna volgde drie nederlagen, maar bij de rust bracht John de stand weer terug op 3-2 en leek de leiderspositie nog niet direct in gevaar. Weer scoorde ODT daarna echter drie keer. Voor de laatste keer moest John toen in het strijdperk aantreden en dat leverde weer een spannend duel op. Maar nu slaagde de sterkste Roosendaalse speler erin om in de vijfde game met 11-8 te winnen. Ook de laatste set wisten zijn teamgenoten daarna niet in winst om te zetten en zo ging de wedstrijd met 8-2 verloren.

 

 

 

Beter verging het de overige teams van T.C.S. In Breda ontmoette T.C.S. 2 ook de naaste concurrent Belcrum 12. In een prima wedtrijd slaagde zij er in om de zege met 3-7 uit het vuur te slepen. Mark van de Waterschoot hield daarbij zijn blazoen schoon met drie winstpunten, zijn teamgenoten scoorden samen ook drie keer. Via het dubbelspel kwam men tot een fraaie 3-7 zege. Met deze uitslag heeft men zich nu definitief weten te plaatsen in de kampioensgroep. T.C.S. 3 had tegen Belcrum 14 een gemakkelijke avond. De uitslag

 

0-10 geeft dat ook weer. Slechts twee games stond men in totaal af. Voorlopig komt hun leiderspositie niet in gevaar.

 

 

 

Programma:

 

Dit weekend krijgt T.C.S. 1 het opnieuw moeilijk. Zij moeten het thuis opnemen tegen Tanaka 3 en dat team is hen nu op drie punten genaderd. De vraag is of men na de grote nederlaag weer voldoende is hersteld, Tanaka zal hieruit ongetwijfeld moed hebben geput. De thuiswedstrijden van T.C.S. op beginnen op vrijdag 2 november om 20.00 uur in ’t Cromwiel. Het volledige programma luidt:

 

T.C.S.  1           - Tanaka  3

 

T.C.S.  2           - Markiezaat 6

 

T.C.S. 3            -Vice-Versa’51  7