DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Ruilmiddag F.V. Delta Oost

Op zaterdag 10 november houdt postzegelvereniging Delta Oost haar jaarlijkse ruilmiddag. Het thema van deze dag is: “ Bergen op Zoom in beeld”. Deze wordt gehouden in de Wittenhorst aan de Schoolstraat achter de kerk te Halsteren. Parkeren in de buurt is gratis. De zaal is om 12.00 uur open. Om 15.00 uur is er een veiling met interessante kavels. De sluiting is om 16.00 uur.

 

Het thema van de dag wordt ondersteund door Stichting Bezichtiging Monumenten met de aanwezigheid van twee gidsen die informatie willen geven over de te bezoeken monumenten in de stad aan de hand van folders. Ook zullen er oude ansichtkaarten van de monumenten te zien zijn die door een van onze leden daarvoor tentoongesteld worden. Ook zijn er diverse stands met een grote variatie aan postzegels, poststukken en o.a. ook met euromunten. Er is een koopjes/snuffeltafel en een verloting met filatelistische en niet filatelistische prijzen. Tevens is er sociaal contact en gezelligheid.

Voor info f.v. Delta Oost 0164-236768 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..