DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

T.C.S. BOEKT KLEINE OVERWINNING

In de strijd om een promotieplaats heeft T.C.S. tegen naaste concurrent Tanaka 3 een kleine zege weten te behalen. Door een blessure moest op het laatste moment nog een teamwijziging worden doorgevoerd, hetgeen echter niet als excuus mag worden opgevat. De strijd was vanaf het eerste moment erg spannend. Slechts twee van de tien sets vroegen het minimaal aantal games van drie, de acht overige sets kenden een verlenging. De eerste set zette al gelijk die toon, in vijf games moest Jurgen Broeren verlies incasseren. Hij herstelde zich echter goed en won zijn overige sets, die vroegen echter resp. vijf en vier games. Ronald Minkman bleef dit dyel opnieuw zonder verlies, hij had maar een keer vier games nodig om zijn kracht te bewijzen. Peter Bogers slaagde er niet in ompunten te vergaren, drie keer op rij werd hij in de vierde game verslkagen. Ook het dubbel vroeg vier games en leverde T.C.S. winst op.

 

 

 

In de laatste wedstrijd van de reguliere competitie liep T.C.S. 2 tegen haar eerste nederlaag op. Markiezaat 5 slaagde er in om met 3-7 te winnen. De gevolgen waren klein want ondanks het verlies blijft men aan de leiding en starten ze over veertien dagen in de kampioensgroep. Wel gaat men die nu in met evenveel punten als Witac’89 3 zodat daar een spannende strijd wordt verwacht. derde game beslist. Het damesteam lijkt regelrecht op de titel af te gaan. Zij hebben nog niets verloren en kennen een ruime voorsprong op de concurrentie. Deze week was Tanaka 7 hun slachtoffer. Liesbeth Voorbraak werd matchwinnaar en boekte drie keer winst. Haar teamgenoten zorgden voor de rest van de punten, Elza van Geel met twee en Jolanda Koenraadt met een zege.

 

 

 

Programma

 

Voor vrijdag 16 november staat nog maar één wedstrijd van T.C.S. vast. T.C.S. 1 vertekt dan naar Breda en bindt de strijd aan tegen Belcrum 9. Ondanks de lage klassering van de tegenstander wordt het een moeilijke opgave, thuis speelt dit team immers een stuk beter dan uit. Voor T.C.S. 2 begint de kampioensgroep, de eerste tegenstander is hiervan nog niet bekend. Het damesteam T.C.S. 3 is deze datumvrij.