DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Initiatief Wouw Christmas Tree Shopping enthousiast ontvangen

In de vorige uitgave van De Krant hebben wij als OVW Wouw de actie Wouw Christmas Tree Shopping, welke vanaf 15 december a.s. van start gaat, al bij de Wouwse bevolking onder de aandacht gebracht.

In totaal 40 deelnemers hebben zich aangemeld om mee te doen aan de actie. “Leuk dat een dergelijk initiatief door zoveel Wouwse ondernemers wordt ondersteund” was een van de reacties van een deelnemer. De vele positieve reacties over het initiatief zijn voor ons als OVW Wouw een prachtige drijfveer om hiervan een grandioos succes te maken. Tijdens de kerstdagen, van 15 tot en met 22 december a.s. krijgt u bij alle deelnemende winkeliers en ondernemers in Wouw een stempelkaart (de deelnemers zijn te vinden op onze site www.ovw-wouw.nl en te herkennen aan de sticker en gadget). Indien u iets aanschaft bij een van de deelnemers krijgt u een stempel op deze kaart en daarnaast een leuke attentie of actie cadeau. Iedere deelnemer zal een prachtige kerstboom in zijn onderneming ten toon stellen, welke u punten mag geven. De deelnemer welke uiteindelijk de meeste punten krijgt, wint hiermee de Wouw Christmas Tree Shopping Wisselbokaal. Bij een volle stempelkaart dient deze te worden ingeleverd bij de VVV in Wouw.

Op 29 december a.s. om 14.00uur zal op de ijsbaan op de Markt de prijsuitreiking plaats vinden van degene welke de meeste volle kaarten heeft ingeleverd.

1e prijs waarde cheque € 75

2e prijs waarde cheque € 50

3e prijs waarde cheque € 25

Alle prijzen dienen te worden besteed bij een van deelnemers.

Namens OVW Wouw wensen wij allen alvast hele prettige feestdagen en veel succes met de actie.