DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

(Expeditie) workshop ‘Ontdek Jezelf’ door Buro Jik!

Op zondag 20 januari organiseert de Flor van Putte stichting in samenwerking met Buro Jik de workshop ‘Ontdek Jezelf’ in de Volksabdij te Ossendrecht. Het belooft een inspirerende middag te worden waarbij de deelnemers ‘op expeditie gaan’ en uiteindelijk weer huiswaarts keren met een heleboel waardevolle ontdekkingen over zichzelf!

Voor veel mensen is het vaak moeilijk om maar één antwoord te geven op de vraag van wat ze het allerliefste zouden willen. Vaak komt men uit op gezondheid, een leuke baan, fijne relaties, voldoende geld etc., maar uiteindelijk komen ze vaak uit bij ‘gelukkig zijn’. Hoe doet men dat nou, gelukkig zijn?

 

Dankzij de DISC methode gaat Buro Jik de deelnemers tijdens deze workshop inzicht geven in de persoonlijke gedragsstijl, wijze van communicatie en komen zij met ieder persoonlijk tot inzichten die hen zowel in het werk- als privéleven zeker verder gaan helpen in de ‘zoektocht’ naar geluk!

 

De expeditie ‘Ontdek Jezelf’ zal om 14.00 uur starten in zaal ‘De Torenvalk’ in de Volksabdij. De zaal is open vanaf 13.45 uur en deelname aan deze workshop bedraagt €6,- inclusief koffie en thee. Een plek reserveren voor deze workshop kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht