DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

LEZING BIJ HUMANITAS MET MARIO SPRANGERS

Humanitas organiseert ieder jaar een aantal rouwcafé’s, de eerste van dit jaar zal plaatsvinden op 11 februari 2019 in Roosendaal.

 

Een rouwcafé is een plek waar u vrijblijvend naar toe kunt komen om te luisteren en te praten over rouw en verlies aan de hand van een thema. Tijdens deze interactieve avond komt u in contact met lotgenoten en kunt u met elkaar van gedachten wisselen. Voelt u zich prettiger om als observant aanwezig te zijn, dan is dit uiteraard ook prima.

 

Gastspreker van deze avond is Mario Sprangers. Hij is rouw- en stervensbegeleider. Hij geeft lezingen en gastlessen, is vrijwilliger bij Hospice Mariahof en is bestuurslid en gespreksleider bij de Stichting Horizon Tilburg. Zij beogen bevordering van lotgenotencontact nabestaanden van zelfdoding.

 

Het thema van de avond is: boosheid en schuldgevoelens in het rouwproces.

 

Het rouwcafé zal gehouden worden op 11 februari 2019 van 19.30u tot 21.30u in de kapel van het Centrum Wonen & Zorg de Brink, Melis Stokelaan 5 te Roosendaal.

 

De toegang is gratis. De zaal gaat open om 19.15u.

 

Het rouwcafé wordt georganiseerd door Humanitas in samenwerking met Stichting Groenhuysen.

 

Voor nadere informatie over deze avond of over onze andere activiteiten, zoals de rouwwandelingen of inloopochtenden/-middagen, graag contact opnemen via tel. 0165-599936 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..