DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Workshop Mandala schilderen op stenen

Op zondag 17 februari organiseert de Flor van Putte stichting de workshop ‘Mandala schilderen op stenen’. Met de tips en adviezen van workshop leidster Annette Goedegebuure, belooft het een rustgevende en creatieve zondagmiddag te worden met een kleurrijk beschilderde mandala steen als eindresultaat!

 

 

 

Annette geeft sinds 2017 regelmatig workshops ‘Mandala schilderen op stenen’, ook wel ‘dot painting’ genoemd. Een rustgevende, bijna meditatieve bezigheid waar met behulp van een eenvoudige techniek bijzondere en kleurrijke creaties gemaakt kunnen worden. ‘’Het is absoluut niet moeilijk en het eindproduct is altijd een echte eyecatcher’’, aldus Annette.

 

De workshop ‘Mandala schilderen op stenen’ zal om 14:00 starten in zaal ‘De Nachtegaal’ in de Volksabdij te Ossendrecht. Deelnemen aan de workshop van Annette? Er is plaatst voor maximaal tien creatieve en enthousiaste deelnemers en deelname aan deze workshop bedraagt €6,- inclusief koffie en thee! Een plekje reserveren kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

 

 

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht