DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Mindfulness-meditatie-ochtend

Op zondag 17 februari organiseert de Flor van Putte stichting weer haar maandelijkse mindfulness-mediatie-ochtend. Samen met begeleidster en expert op het gebied van mindfulness en mediatie Marianne Knops, zal ook deze ochtend weer in het teken staan van ‘je bewust te zijn van elk moment’.

 

 

 

Mindfulness helpt een ieder om elk moment van het leven, ook de meest moeilijke, volledig te leven. Met als basis ‘aandacht geven’ is er dus niets zweverigs, mystiek of geheim aan, maar wordt er tijdens deze ochtend aandacht gegeven aan het enige moment dat er op dat moment zal zijn: het huidige moment.

 

 

 

Gecombineerd met mediatie, een individuele ervaring die door iedereen beoefend kan worden, worden de verschillende oefeningen uit de mindfulness training in praktijk gebracht. Eenvoudige bewegingsoefeningen, een lic

 

 
 


haamsscan en zitmeditatie zorgen ervoor dat iedere deelnemer een ontspannen zondag tegemoet gaat!

 

 

 

Deelnemers kunnen zich vanaf 9.45 uur melden in ‘De Uil’ die zich rechtsboven de grote kapel op De Volksabdij te Ossendrecht bevindt. Van 10.00 uur tot 11.30 zullen de meditaties plaatsvinden, waarna er met een kopje thee gezamenlijk nog nagepraat kan worden.

 

 

 

Deelname aan deze mindfulness-mediatie-ochtend bedraagt €6,- en om het zo comfortabel mogelijk te maken, is het zeker fijn om een eigen mat, slaapzak, meditatiekussen of bankje mee te brengen. Opgeven mag, maar hoeft niet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en iedereen is van harte welkom!

 

 

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht