DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Nieuw tentoonstelling van stichting CuMawo

Op zondag 7 juli wordt de nieuwe tentoonstelling van stichting CuMaWo geopend in de trouwzaal van Markant in Wouw. Deze keer exposeren Henriëtte Schalk met sogetsu ikebana en Wim Noordam met grafische kunst. De opening wordt muzikaal bijgestaan door zangkoor “Het gouden kwartiertje”.

Henriëtte exposeert al sinds 1976 met haar werken. Zij heeft een liefde voor eenvoud en soberheid.

 

Ze combineert de Ikebana (Japanse bloemsierkunst) met beeldhouwen en keramiek. De basis van haar werken bestaat voornamelijk uit takken, stronken en ander hout.

Al bijna 50 jaar is zij actief in het promoten van de ikebana om mensen kennis te laten maken met deze bijzondere kunstvorm.

Wim Noordam is ontwerper en kunstenaar. Zijn kracht zit in het maken van originele, creatieve ontwerpen voor online en offline uitingen. Hij houdt van netwerken en verbinden. De vrijheid om te spelen met miljoenen pixels, resulteert in prachtige werken, geïnspireerd door de wereld. De werken worden afgedrukt op hout, acrylaat of dibond (aluminium plaat).

 

 Deze bijzondere combinatie van kunstvormen is elke zondag gratis te bezichtigen in Markant, Markt 14 in Wouw. Geopend van 14.00-17.00 uur.