DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Musical ‘Het mooiste geschenk’ in Wouwse Plantage

Op zondag 15 december zal om 15.00 uur in dorpshuis De Spil te Wouwse Plantage een unieke uitvoering plaatsvinden. Harmonie Soli Deo Gloria zorgt met meer dan 15 kinderen van basisschool Heilig Hart voor de uitvoering van de kerstmusical ‘Het mooiste geschenk’.

Onder leiding van dirigent Michel Hectors en onder regie van Jan Willem van Bodegem hebben de kinderen de afgelopen weken samen gerepeteerd met de leden van de harmonie om dit kerstverhaal op de planken te brengen. De kinderen nemen hierbij de zang en het toneelspel voor hun rekening en de harmonie zorgt voor de muzikale ondersteuning. Op deze manier wil Harmonie Soli Deo Gloria graag de kinderen van Wouwse Plantage enthousiasmeren voor het maken van muziek.

Alle inwoners van Wouwse Plantage en andere geïnteresseerden zijn zondag 15 december van harte welkom om deze musical te komen bekijken in De Spil. De uitvoering start om 15.00 uur, waarbij de foyer al eerder open zal zijn om iets te kunnen drinken. Voor een vrijwillige bijdrage zal een collectebus bij de deur staan.