DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Ontspannen het jaar uit met het klankschalenconcert bij de Flor van Putte Stichting!

Op zondag 15 december vindt de laatste activiteit van dit jaar plaats bij de Flor van Putte Stichting en ditmaal is het tijd voor ultieme ontspanning. Anke Hazebroek geeft dan namelijk een heus klankschalenconcert waarin men wordt ondergedompeld in de klanken van onder andere klankschalen en sjamanen drum, zodat men heerlijk ontspannen het jaar uit kan gaan!

In het begin van de jaren ’90 ging Anke als alleenstaande moeder met twee tieners op ontdekkingsreis in zichzelf. Het was de tijd waarin de paranormale beurzen- en avonden wat meer bekendheid begonnen te krijgen en waar Anke uiteindelijk 18 jaar lang een tafeltje heeft gehuurd. Anke:’ Ik heb vele mensen geholpen met kaartleggingen, energetische behandelingen van aura en chakra’s en het tekenen van aura’s en begeleiders. Een fantastische tijd!’.

In haar eigen praktijk Whiteroses voor de Innerlijke Balans is Anke onder andere klankhealer. Haar kennis en ervaring gaat ze delen op zondag 15 december:’ Je hoeft even een paar uurtjes niets anders te doen dan gewoon genieten zonder de stress van alledag, liggend op je dikke, zachte matje’, aldus Anke.

Het belooft dus een ontspannen middag te worden die om 14:00 start in zaal ‘De Nachtegaal’ in de Volksabdij te Ossendrecht. Het klankschalenconcert bijwonen? Deelname bedraagt €6,- en is inclusief koffie en thee! Een plekje reserveren kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vergeet niet om uw eigen matje en dekentje mee te nemen!

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht