DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Wie wil helpen in Wouw?

BAM! Het is middernacht en je schrikt wakker, de aarde schokt. Stukken puin vliegen je om de oren. Gehuil, geschreeuw, de kinderen! In alle chaos vind je ze schuilend onder hun bed. Je sleurt ze mee naar buiten, naar een open plek. Na de laatste schokken is de aardbeving voorbij. Van je dorp is niets meer over. Wat nu? Je hebt geen huis, geen baan en geen eten meer. Hoe moet je nu verder?

Ieder jaar worden miljoenen mensen slachtoffer van een natuurramp. Help deze mensen met een donatie aan het Rode Kruis. Financiële steun is onmisbaar voor hen! Iedereen kan helpen met een donatie en daarom is er van 21 tot 27 juni landelijk een huis-aan-huis collecte voor het Rode Kruis. Alleen in Wouw is dat nog geen zekerheid, want er zijn te weinig collectanten.

Daarom doen we een oproep om mee te helpen bij de collecte in Wouw. Het vraagt niet veel van je vrije tijd, maar het kan wel heel veel betekenen, want elke gegeven euro maakt het voor het Rode Kruis mogelijk te helpen: met een deken, een zeil voor onderdak of schoon drinkwater.

Geef je daarom op als collectant, zodat wij ook in Wouw het werk van het Rode Kruis financieel kunnen ondersteunen.

Meld je nu aan en neem contact op met Dina Pellis via 06 15336909 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen in juni met een volledige ploeg mensen deze belangrijke collecte waar te kunnen maken!