DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Slijterij Machielse is verhuisd, maar gaat verder onder een nieuwe naam: Wijnen, dranken en meer….., ‘Onder de Toren’, Voor smaak en beleving

Zaterdag 31 mei was de laatste verkoopdag in de slijterij van Toontje Machielse aan de Roosendaalsestraat in Wouw. Na 42 jaar is de deur daar dicht gegaan. Ruim voor die tijd bevond zich al een slijterij op hetzelfde adres, maar aan dit tijdperk is nu definitief een einde gekomen!

Aspasia Rietveld, eigenaresse van de Binderij Bloemwegen, heeft de  voorraad van Toontje overgenomen en het achterste gedeelte van de winkel aan het Pastoor Woltersplein 4 ingericht als slijterij. De vertrouwde drankenleverancier heeft een aanvulling geleverd en er zijn nog wat extra nieuwe dranken ingekocht.

Dinsdag 2 juni was het dan zover: vanwege Corona een ‘stille’ opening van Wijnen, dranken en meer….., ‘Onder de Toren’, voor smaak en beleving. Op een later moment zal hieraan nog een officieel tintje worden gegeven, waarbij Toontje en zijn vrouw Elly de officiële opening zullen verrichten. Hierover wordt later meer bekend gemaakt.

Aspasia spreekt een speciaal woord van dank uit aan Rolf Hoogkamer, eigenaar van de Jumbo in Wouw. “Toen hij hoorde dat ik de slijterij van Toontje wilde overnemen heeft hij zijn reeds goedgekeurde bouwplan om van het pick-up point een slijterij te maken stopgezet. Voor mij als kleine ondernemer biedt dit kansen om samen met jullie verder te groeien, zodat we de leefbaarheid in Wouw kunnen behouden. Ook bedankt Aspasia wethouder Cees Lok van gemeente Roosendaal, die het mede mogelijk heeft gemaakt dat ik op 2 juni open kon gaan!

Bij slijterij ‘Onder de Toren’ kunt u uw bestelling aan huis laten bezorgen. Bestellingen doet u telefonisch of per email. In de toekomst zal er een webshop beschikbaar zijn, waarmee u eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen. Ook heeft Aspasia speciaal voor Vaderdag leuke pakketten samengesteld met tekstbordjes. Er zijn vele combinaties mogelijk die tevens verpakt zullen worden.

Aspasia wil graag samen met haar klanten het assortiment verder uitbreiden. Dus heeft u tips, laat het haar gerust weten.

Ze is er klaar voor, kom gerust een kijkje nemen bij:

Binderij Bloemweegen en Wijnen, dranken en meer….. ‘Onder de Toren’, voor smaak en beleving, Pastoor Woltersplein 4 in Wouw.

wees loyaal, koop lokaal!

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: van 09:00 tot 17:30

 

Zaterdag                                09:00 tot 17:00

 

T 0165 85 52 51

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.