DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Parochie Onze Lieve Vrouw in het Woud verzorgt weer diensten

Vanaf 1 juni mag in de kerken weer een viering gehouden worden. Er mogen maximaal 30 personen bij een viering aanwezig  zijn en daarom moeten  kerkgangers zich tevoren opgeven voor de viering.

In de parochie Onze Lieve Vrouw in het Woud kan dat telefonisch op elke donderdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur  via tel.nr: 06-30525509. De 1,5 meter afstand-regel is ook in de kerk van toepassing. Dat is de reden waarom er geen vieringen kunnen zijn in de kapel te Heerle en in Parelmoer in Moerstraten. In plaats hiervan is er elke zaterdagmiddag om 17.00 uur een extra viering in de Sint Lambertuskerk te Wouw. Vanaf zondag 14 juni is het weer mogelijk om de H. Communie op aangepaste wijze te ontvangen tijdens de vieringen. De vieringen in de parochie in de komende twee weken:

Zaterdag 20 juni om 17.00 uur is er in de kerk in Wouw een woord- en communieviering met diaken Ryan Keetelaar.

Zondag 21 juni begint om 9.15 uur in Wouwse Plantage een woord- en communieviering met diaken Ryan Keetelaar en om 11.00 uur is er in de kerk van  Wouw een eucharistieviering met pastoor Frans Verheije.

Zaterdag 27 juni om begint om 17.00 uur in de kerk van Wouw een  eucharistieviering met pastoor Frans Verheije.

Zondag 28 juni om 9.15 uur vindt in de kerk van Wouwse Plantage een  eucharistieviering met pastoor Frans Verheije plaats en om 11.00 uur wordt in de kerk van Wouw een woord- en communieviering gehouden met diaken Ryan Keetelaar.