DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Samen maken we er een mooie zomer van!

Roosendaal Citymarketing, VVV Roosendaal, de Binnenstadsorganisatie en de Gemeente trekken deze zomerperiode gezamenlijk op om mensen te inspireren de eigen stad en omgeving (opnieuw) te ontdekken.

“De zomer en vakantie van 2020 is voor iedereen anders dan anders. De stad komt langzaam weer tot leven. We kunnen en mogen weer iets meer, maar wel op verantwoorde wijze. We willen onze bewoners en bezoekers inspireren om de stad en eigen omgeving met andere ogen te bekijken en vooral lokaal te eten, drinken, shoppen en beleven. Deze zomer wordt een ontdekkingstocht door eigen stad", zegt Sandra Versteegen, directeur Roosendaal Citymarketing. “Dat doen we met een gezamenlijke campagne: Roosendaal bloeit weer op. Samen maken we er een mooie zomer van!”

Op www.bezoek-roosendaal.nl zijn diverse tips en inspiratieblogs te vinden. Over dé hotspots van deze zomer, de leukste picknickplekken, de mooiste fietsroutes, de tofste activiteiten en nog veel meer. De website wordt continu aangevuld met activiteiten en artikelen, dus houd deze en de facebookpagina van Bezoek Roosendaal goed in de gaten!