DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Philo Scheffer start in regio Bergen op Zoom met de maaltijdbezorging vanEten met gemak

Eten met gemak breidt haar bezorggebied deze zomer uit met Philo Scheffer, afkomstig uit Rotterdam. Scheffer verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak in West-Brabant en een deel van Zeeland, en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en Tholen. “Ik sta dagelijks voor zowel jong als oud klaar om ze te kunnen voorzien in verse maaltijden aan huis”, vertelt een trotse Philo.

Philo Scheffer is – samen met zijn vrouw Jeanette - eigenaar van een drogisterij in Dordrecht en komt daardoor dagelijks in contact met mensen. De dienstverlenende sector is hem dus niet vreemd: “Ik houd van koken en om mensen te helpen. Toen ik in contact kwam met franchiseformule Eten met gemak vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik kan de zorg van mensen uit handen nemen, ben dagelijks met eten bezig en heb daarmee de juiste ingrediënten in huis om de mensen elke week van lekkere en gevarieerde maaltijden te voorzien”.

De klanten in West-Brabant krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden persoonlijk aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Philo.

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het

runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Philo af.

De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld, er kan al een gerecht besteld worden vanaf €6,39. Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd voor henzelf of ouders kunnen bij Philo een proefbox bestellen van drie gerechten voor maar € 15,-. Bestellen kan via www.etenmetgemak.nl of door te bellen naar Philo Scheffer via 0164 – 820 420.