DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Vierde vestiging een feit voor dakpannen specialist Luijtgaarden

Luijtgaarden is wat betreft dakpannen in alle soorten en maten een begrip in de wereld van renovatie, restauratie & nieuwbouw. En dat voor zowel dakdekkers, bouwbedrijven, woningcorporaties als particulieren. Op 16 maart opende de nieuwe locatie in Wijchen haar deuren.

Luijtgaarden timmert stevig aan de weg. Naast locaties in Standdaarbuiten, Doorwerth en Best is Wijchen de vierde locatie die het bedrijf opent. Algemeen directeur Gert Jan de Gier: “Standdaarbuiten is en blijft onze hoofdlocatie maar we willen zo dicht mogelijk bij onze klanten zitten, vandaar dat we satelliet-locaties opzetten. Wijchen is de nieuwste, maar zeker niet de laatste. Verdere uitbouw willen we plegen in het Randstedelijk gebied.”

 

“Wijchen is voor ons een ‘natuurlijke’ vestigingsplaats om de regio rond Nijmegen te bedienen. We verwachten dat onder andere de nabijheid van de dakdekkersbedrijven in en om Groesbeek een belangrijke impuls zal geven aan onze activiteiten. Om die nader te belichten gaan we de komende tijd onze potentiële klanten actief benaderen.”

“Wij kunnen elke dakpan in elke hoeveelheid leveren. We zijn hiertoe in staat omdat we in het magazijn op onze hoofdvestiging in Standdaarbuiten constant over ruim 30.000 vierkante meter voorraad beschikken van gebruikte en nieuwe dakpannen. We hebben contracten met verzekeraars, bouwers en woningcorporaties om in geval van schades of andere nood binnen 24 uur te leveren. Kortom leveringszekerheid en -snelheid is bij ons gewaarborgd op ons basisassortiment. Dat geldt voor onze zakelijke én particuliere klanten.”

Wie acuut om dakpannen verlegen zit kan bij elke vestiging van Luijtgaarden terecht. Grotere bestellingen worden op afspraak afgeleverd. Leveringen aan bouw-, renovatie en restauratieprojecten levert Luijtgaarden direct op de locatie af. Een vloot van vier eigen vrachtwagens zorgt voor logistiek op maat.

Ladder
“Wij zijn en blijven leverancier van gebruikte en nieuwe dakpannen, maar we positioneren ons steeds meer als partner voor bedrijven en particulieren die circulair willen werken. We hebben daarvoor een concept opgezet op basis van de Ladder van Lansink. Die Ladder behelst een ‘afvalhiërarchie’, waarbij preventie en hergebruik de hoogste tree vormen. Dan volgt recycling en hoogwaardige energiewinning. Laagst op de ladder staan het verbranden of storten van afval. In ons concept zetten we in op preventie, hergebruik & recycling. En dat lukt, omdat onze klanten meedenken in onze benadering.”

www.luijtgarden.nl