DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Juweeltjes van Groenten & Fruit bij deGroentenJuwelier

Gewoon verkrijgbaar in ons eigen dorp Wouw.

Het concept van kant-en-klare groenten en/of fruitpakketten bestaat natuurlijk al langer, maar het is fijn dat dit nu lokaal aangeboden wordt in ons dorp. Geen ingewikkelde abonnementen; gewoon een pakket kiezen dat bij je past; aangevuld met losse producten. En biologisch !! 

 

Met het verdwijnen van de biologische markt in Roosendaal is dit wel erg prettig. De producten komen van verschillende biologische tuinderijen en worden elke woensdag en donderdag vers geoogst. Elke vrijdag is deGroentenJuwelier te vinden op de weekmarkt in Dordrecht (Statenplein tegenover opticien Hans Anders), waar het hele uitgebreide assortiment elke week te vinden is. Je vindt daar overigens ook een biologische kaasboer én een biologische bakker; alle drie bij elkaar voor je (h)eerlijke biologische producten.

 

Bestellen bij deGroentenJuwelier; hoe werkt het?

 

Bezoek de website www.degroentenjuwelier.nl en maak je keuze. Betalen gaat via de betaallink. Je ontvangt per mail je bevestiging en het afhaaladres. Op dit afhaaladres (is geen winkel) kunnen de pakketten opgehaald worden op donderdag van 16.00 - 17.00 uur of je kunt je pakket laten bezorgen. Elke vrijdag staan de nieuwe pakketten en los te bestellen producten online en kun je bestellen tot elke zondag 23.59 uur. De afhaal/bezorgdag is donderdag zodat verser niet bestaat, rechtstreeks van de tuin naar jouw keuken. Volg deGroentenjuwelier op facebook en bestel via www.degroentenjuwelier.nl