DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

WoUW-trui!

Vanaf half december zijn de niet essentiële winkels gesloten en zo ook dus de nodige winkels in Wouw. Ook het trouwseizoen staat behoorlijk onder druk waardoor Thea Jansen van Wouw Bruidsmode op zoek is gegaan naar alternatieve acties waaronder de WoUW-trui.

Nadat Thea vorig jaar een beschilderde picknicktafel van Benjamin Scheltema, uit de Weij van het Hooihuis en de drie Weesgegroetjes, had gekocht wilde hij nu graag iets terug doen. Een uniek ontwerp voor de WoUW-trui was snel geboren. De verkoop van de WoUW-trui genereert omzet voor zowel Benjamin als Wouw Bruidsmode, maar er gaat ook 10% van de opbrengst per trui naar een lokaal goed doel, zodat het hele dorp iets aan deze actie overhoudt. “Deze actie geeft me vooral energie en kracht om door te gaan in deze bijzondere tijd,” licht Thea toe.

De trui is een groot succes, in anderhalve week werden er al 75 truien verkocht en de bestellingen komen nog dagelijks binnen. Naast mensen uit Wouw bestellen ook oud-Wouwenaren uit het hele land en zelfs buitenland de trui en soms wordt hij ook als verrassing cadeau gegeven. “Hoe gaaf zou het zijn als we foto’s van over de hele wereld met de WoUW-trui zouden mogen ontvangen,” droomt Thea. Ook zijn er al diverse bedrijven die de trui aangeschaft hebben voor hun personeel.

Inmiddels is er ook een kinder-versie en komen er ideeën vanuit andere Roosendaalse dorpen, via de social media te volgen.

De kindertrui gaat van maat 92 t/m 164 en kost €35,00. De volwassentrui is er in maat S t/m XXXL   te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0165-327644 en kost €54,-  (van iedere verkochte trui wordt dus 10% besteed aan een lokaal goed doel).