DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Parkinson Café West-Brabant: Bewegen op Muziek

Heerle – Op donderdag 2 september is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. Dit keer behandelen we het onderwerp: Bewegen op Muziek met Parkinson.

Voldoende beweging is belangrijk voor lichaam en geest. Muziek nodigt uit tot bewegen en maakt bewegen gemakkelijker. Tony Verkamer, bewegingsagoog, laat u ervaren wat bewegen op muziek voor u kan betekenen.

Waar en wanneer?
Het Parkinson Café West-Brabant vindt elke eerste donderdag van de maand plaats in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. De Schalm is gevestigd in de Gertrudiskerk, de ingang bevindt zich in de Herelsestraat.
U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur tot 16.00 uur. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.