DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Lieve mensen,

Na ruim 18 maanden, ook tijdens de diverse lockdowns, druk bezig te zijn geweest om reizen om te boeken, te annuleren, vouchers uit te geven en nagenoeg geen boekingen te maken, heb ik de beslissing genomen niet verder te gaan met mijn reisbureau.

Ik ben al deze maanden blijven knokken en hoewel het er afgelopen juni weer een beetje rooskleuriger begon uit te zien, want een aantal Europese landen mochten weer bereisd worden (voor de verre bestemmingen is er nog steeds geen vooruitzicht op een paar uitzonderingen na), ben ik door de vele restricties van de landen en het wijzigen van kleurcode geel naar oranje voor de diverse bestemmingen (waardoor de reizen weer niet door konden gaan) wederom bezig geweest om deze reizen voor de zomer om te boeken of te annuleren.

Vervolgens worden de oranje landen weer op kleurcode geel gezet, maar wel met restricties om Nederland na de vakantie weer binnen te kunnen komen waardoor consumenten aarzelen om een vakantie te boeken, omdat zij niet ‘vast’ willen komen te zitten in het buitenland en daar dagen/weken in quarantaine moeten blijven.

En tot slot heeft ons kabinet in augustus besloten om de steunmaatregelen per oktober voor onze branche te gaan stoppen, terwijl veel continenten voor de reisbranche nog steeds niet boekbaar zijn en wij niet op een normale manier onze werkzaamheden voor die bestemmingen kunnen uitvoeren.

Aan deze ‘Coronastorm’ lijkt geen einde te komen. Er gaat geen dag voorbij of er zijn weer bizarre ontwikkelingen waardoor het nagenoeg onmogelijk wordt om nog op een fijne manier de vele mooie bestemmingen te bezoeken.

Ik bedank iedereen voor het vertrouwen in Reisbureau House of Travel en zal uiteraard de verplichtingen nakomen, zoals ik die alle 18 jaren ben nagekomen voor degene die nog een reis bij mij hebben geboekt of een betaalde voucher/reischeque van Reisbureau House of Travel in hun bezit hebben. Deze betaalde reischeque/voucher kan, op afspraak (telefoonnummer 06-19866523), tot en met 31 december 2021 worden ingeleverd, daarna komen deze te vervallen). Ook voor andere zaken ben ik bereikbaar onder dit telefoonnummer.

Verder wens ik u allen een goede gezondheid toe en wellicht dat we elkaar nog eens tegenkomen, misschien wel bij TUI in Roosendaal, Bergen op Zoom of Middelburg waar ik vanaf 01 november 2021 werkzaam zal zijn.

 

Met vriendelijke groet,
Marola Bastiaanse
Reisbureau House of Travel