DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Zonnebloem Wouw/Wouwse Plantage zoekt vrijwilligers

De Zonnebloem afdeling Wouw/Wouwse Plantage zet zich in voor dorpsbewoners met een lichamelijke beperking door hen huisbezoeken te brengen en ontspanningsactiviteiten aan te bieden.

Huisbezoek

 

Door het toenemend aantal  gasten, met name doordat mensen steeds langer zelfstandig in hun huis blijven wonen, is er bij de afdeling dringend behoefte aan nog meer vrijwilligers met name voor het bezoekwerk. Deze mensen zijn zo blij en dankbaar met een praatje. Zeker nu in deze tijd de contacten nog beperkt zijn voor deze kwetsbare groep zijn ze zeer vereerd met persoonlijke aandacht. 

Ontspanningsactiviteiten

Nu de coronamaatregelen weer versoepeld zijn, staan er weer enkele ontspanningsmiddagen op het programma voor dit jaar zoals een bingo, presentatiemiddag en kerstviering. 

Nieuwe vrijwilligers gezocht

De inzet als vrijwilliger bij de afdeling  levert je nieuwe contacten met gasten en vrijwilligers op, maar vooral dankbare gasten.

Wil je je inzetten voor de medemens, al is het maar een uurtje per maand om het huidige vrijwilligersteam te versterken of als je nadere informatie wil, dan kun je contact opnemen met het secretariaat: Diënne Traets: Tel. 06-20819021 of mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Info verder ook op:      www.zonnebloem.nl, facebook.com/zonnebloemwouwwouwseplantage